VAR ÄR VÅREN?

Nu längtar jag verkligen efter våren men den verkar vara långt borta för det är fortfarande ca 1 dm snö kvar och jag tycker det verkar snöa lite varje dag. Fy vad det är tråkigt!

Egon och jag har tränat några gånger under veckan som gått och konstigt nog har det gått ganska bra. Han har varit mer fokuserad på mig och även varit ganska duktig på momenten. Idag när vi tränade kom en häst och red förbi oss och även om Egon var otroligt nyfiken på den så kastade han bara en snabb blick på den för att sedan ta kontakt med mig igen. Visserligen klickade jag och gav honom godis men han brukar alltid fortsätta titta på det som intresserar eller stör honom istället för att hålla koll på mig.
Man får vara glad åt de gånger det går bra för jag tycket nog att det är oftare som jag inte är nöjd med träningen. Usch, han är verkligen svår att träna men jag måste säga att jag har lärt mig otroligt mycket av att träna honom. Ibland undrar jag varför jag håller på och traglar och tränar när det inte verkar ge något resultat men jag tycker om att hålla på och träna och aktivera honom. Nu när jag tränar Lillen tycker jag att han är helt underbar att träna för han tappar inte sugen utan är arbetsvillig hur länge som helst.

Nu har det bildats en träningsgrupp i klubben och vi ska träffas en gång i veckan för att träna tillsammans och så blir det träningstävlingar ca 1 gång i månaden och det tycker jag är jättebra för då ser man på ett helt annat sätt var man ligger i träningen och vad man behöver träna mer på.

Hoppas snön försvinner snart så vi får se dessa blommor igen.


Kommentarer
Postat av: Sanna & Kelly

Kul att ni gör lite framsteg i träningen! Att träna pinscher är inte det lättaste men så kul det är när det går bra!

Jag har ju haft en sådan tur med Kelly på så sätt att även om han är lite upp och ner på träning så har han alltid bjudit till och varit som bäst (nästan i alla fall) på tävling. Det är en mycket bra egenskap måste jag säga att jag tycker! :-DNär är det dags för nästa tävling för er? Det är så kul att läsa om lydnadspinschrarna och hur det går, heja alla oss! ;-D

2009-03-16 @ 10:33:37
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0