DÅLIG MAGE

Något som jag är dålig på, och som ni säkert har märkt, är att uppdatera min blogg men när det inte händer något särskilt finns det inte så mycket att skriva om. Dagarna rullar på som vanligt med träning och promenader.

Vi skulle tävla i ridhuset förra söndagen och hade tränat ganka mycket inför den men det blev ingen tävling för oss. Dagen före tävlingen var Egon inte alls pigg, Han verkade ha ont i magen och ville varken äta eller dricka, inte ens snutten på mackan ville han ha och när det är så vet man att han är dålig för även om han ligger och sover djupt kommer han alltid och vill ha det sista av smörgåsen när jag äter frukost. Han låg i stort sett hela dagen och var inte alls bra. På tävlingsdagen var det samma sak och det går inte att tävla med en hund som är sjuk så jag fick åka och vara åskådare istället. Visst kände jag mig lite besviken över att vi inte kunde delta men det var roligt att titta på de andra när de tävlade och det finns många tävlingar i vår som vi kan vara med på, det vikigaste är att Egon mår bra. På kvällen och natten sprutade det ur baken på honom så visst var det magen som krånglade.

Eftersom han inte ens ville dricka fick vi ge honom vatten genom att spruta in lite i munnen då och då på honom så han inte torkade ut. Vi tror att magproblemen berodde på att han hittade, och naturligtvis åt upp, en rå abborre i närheten av stugan. På måndagen var han bättre men ville fortfarande inte äta och dricka så det var bara att fortsätta ge honom vatten genom sprutan då och då.

I torsdags åkte vi till stugan och vi skulle vara där över helgen. Det var jättehärligt att vara där med fint väder och mycket snö och det gick jättebra att åka både skidor och spark. Under en promenad gjorden Egon det igen.....hittade en abborre..... mitt i skogen. Regnar det abborrar eller var kommer dom ifrån? Antagligen är det någon som har pimplat på sjön och lämnat fisken på isen och sedan har några djur tagit och släpat iväg dom och det är ju typiskt att Egon ska hitta dom även om dom ligger 500 m från sjön inne i skogen och naturligtvis åt han även denna. Nu verkar det som om magen klarade sig bättre för det blev ingen diarré så jag antar att magen har vant sig med denna speciella diet av råa abborrar.

Här är några bilder från helgen.Härligt vinterväderSå här trött blir man när man sprungit ute och pulsat i snön


Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Åh vilka härliga bilder.

Hoppas ni inte hittar fler fiskar i skogen ;)

Kram!

2009-03-01 @ 11:17:10
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Mari

Skönt att Egon mår bättre.

2009-03-01 @ 13:09:05
URL: http://azgo.blogg.se/
Postat av: Sanna & Kelly

Stackars glufs-Egon som var kass i kistan igen! Och surt att det var precis när det var tävlingsdags också. Även om det finns fler tävlingar så vill man ju gärna köra när man är anmäld och betald och inte minst laddat upp inför tävlingen. Jag var ju nyfiken på att se hur det gick för er också. Aja, nästa gång så!

2009-03-02 @ 11:20:50
URL: http://www.barkingkelly.se
Postat av: Emma och Harry

Typiskt! Tur att det bara är början på säsongen. Jag längtar efter att få börja tävla, mend et blir inte förrän i början på maj som vi startar.Gulliga bilder, ser härligt ut!

2009-03-05 @ 22:09:22
URL: http://herrharry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0