ÅTERBESÖK IGEN

Så var det dags för ett nytt återbesök hos veterinären och mina förhoppningar var naturligtvis att Egon skulle vara helt frisk men tyvärr visade det sig att han inte var det. Veterinären såg flera prickar i ögonen än förra gången och det visar att det är något på gång i  hans kropp men de vet inte vad, så nu ska vi börja med cortison igen och även en annan medicin som har med imunförsvaret att göra. Den medicinen har något med de vita blodkropparna att göra och veterinären sa att jag ska ha hanskar på mig när jag hanterar tabletterna och på något sätt känns det inte bra att ge sin hund sådan medicin men om han blir frisk av detta så är det värt ett försök. Det verkar som om de tror att det är något med hans imunförsvar som är orsaken till det här men de kan inte säga med säkerhet vad allt detta beror på. Han ska äta medicinen i 30 dagar så nu får jag räkna med en väldigt trött och dålig hund framöver och det känns inte alls bra att han ska må dåligt men förhoppningsvis vänder det efter all medicinering och att han blir helt frisk.

Han har blivit piggare sen vi slutade med cortisonet för några veckor sedan så det är ju tråkigt att vi ska börja med det igen, men visst märks det att det är något som inte stämmer för han är inte alls samma glada och pigga Egon som förut då han kunde springa hur mycket som helst när vi var ute och gick i skogen. Nu håller han sig hela tiden vid mig, vilket i och för sig är bra, men han springer inte utan lunkar bara bredvid och det är väldigt olikt vilden Egon. Många gånger har jag önskat att han kunde vara lite lugnare men inte på grund av sjukdom och nu när han är så jättelugn saknar jag faktiskt den "riktiga" Egon som det är fart och fläkt i.

Just nu känns det väldigt tråkigt och ledsamt när det gäller Egon och jag tycker så synd om honom som inte är bra.
Vi ska på återbesök igen om två veckor och då får vi hålla tummarna att allt går åt rätt håll.

En bild av honom tagen i våras. Min stilige pojke.


Kommentarer
Postat av: Suvi

Usch, vad tråkigt det är när man förstår att något är fel men inte kan hitta orsaken! Hoppas ni hittar en lösning och att det räcker med lite medicin för att vända det hela.

Jättefint uttryck i bilden!

2009-06-11 @ 17:06:24
URL: http://suvi.se
Postat av: Pia -

Väldigt tråkigt att läsa - håller tummarna för at allt går bra.

Kortison är inte roligt att hålla på med...P

2009-06-11 @ 19:00:36
URL: http://www.beebronx.com
Postat av: Mari

Hoppas ni får en rätsida på det här snart! Vi håller alla tummar & tassar!!!

2009-06-11 @ 19:54:39
URL: http://azgo.blogg.se/
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Det här var ju inge kul att läsa... Stackars er! Extra jobbigt blir det ju när ni inte vet vad som är fel. Förstår att det måste vara jobbigt att proppa i honom massa medicin, men vad ska man göra. Man hoppas ju att veterinären vet bäst. Fast hade jag varit du så tror jag att jag hade gått till en annan veterinär för att få ett andra utlåtande, men jag är en riktig hönsmatte jag...Hoppas hoppas att din pigga och galna Egon snart är tillbaka! Man blir ledsen när ens gullehund inte mår på topp!

2009-06-11 @ 22:08:49
URL: http://herrharry.se
Postat av: Madde

Stackars Egon! Hoppas att de hittar orsaken till varför han är dålig, så här kan det ju inte fortsätta!2009-06-12 @ 11:44:34
Postat av: Sanna & Kelly

Nej, vad ledsamt! Stackars Egon!

Jag förstår så väl att du vill ha friska, glada Egon tillbaka och inte en hund som håller sig nära matte för att han inte mår bra.Jag hoppas verkligen att veterinärerna kommer på vad som felas din kille så att han kan få rätt medicin och bli sig själv igen!Inge kul med medicinen, men vad ska man göra? Suck. Men funkar den så är det ju värt det! Håller tummarna!

2009-06-12 @ 14:47:06
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0