PIGG

I natt tror jag Egon hade ganska ont för han var väldigt orolig och flyttade ofta på sig så jag gav honom en värktablett mot smärtan.
Idag är Egon mycket piggare och han har lärt sig gå med tratten på sig, nu stångar han sig framåt och bryr sig inte om att den fastnar, han har till och med slutat pipa. Skööönt. Han vill gärna leka igen och tar mjukisdjuren i munnen ,även om det tar lite längre tid med tratt på huvudet, sen springer han runt och kastar med dem, han har till och med lyckats göra hål på ett och dragit ut allt vadd. För att stimulera honom gjorde vi några skojövningar och då kom jag på att jag nog vill lära honom att plocka undan efter sig för varje dag ligger det leksaker överallt på golven men om han lär sig plocka upp sakerna och lägga dem i korgen så blir han stimulerad samtidigt som golven blir tömda på leksaker. Vi gjorde första övningen idag och får nog fortsätta ett bra tag till innan vi är klara.

Husse tog med Lillen på en långprommis medans Egon och jag gick en kortare runda och när vi kom hem satt han vid ytterdörren och gnällde hela tiden tills Lillen kom hem. Det är konstigt, även om de inte leker särskilt mycket med varamdra vill de vara tillsammans och dit den ena går vill den andra också gå.

Veterinären sa att vi kanske inte märker förändringar på Egon direkt utan det kommer succesivt och kring jul kommer vi att märka förändringarna och det kan vi fortsätta göra ända till mars men därefter händer inget mer som beror på kastreringen. Att vi valde att göra kastreringen i Arboga trots att det ligger längre bort ,och inte i Strömsholm eller Västerås, beror på att personalen där är helt underbar. Det är endast två veterinärer med assistenter som jobbar där och de lär känna sina "patienter" väl eftersom det inte är så stort. De är aldrig stressade utan har tid att sitta och svara på frågor och ge råd, de tar sig tid med djuren och allt går så lugnt så jag kan verkligen rekommendera detta ställe

Kommentarer
Postat av: Emma och Harry

Se där, nu är de kullösa våra små grabbar!

Det enda jag märkt så här direkt på Harry är att han har fått en enorm aptit! ;)Kul att du hade en så bra veterinär. Min är duktig, men det kändes allt lite stressat på morgonen när vi var där. Jag hade gärna pratat en stund extra. Samt att när jag hämtade Harry så skedde det i väntrummet. Jag hade gärna träffats i ett rum för att kunna ställa alla dumma frågor...

2008-11-14 @ 19:39:25
URL: http://herrharry.se
Postat av: daffy

Vad skönt att allt gick bra. Hoppas nu Egon snabbt blir fit for fight igen.Trevlig helg!

2008-11-14 @ 21:14:43
URL: http://www.daffys.wordpress.com
Postat av: Sanna & Kelly

Skönt att det går åt rätt håll.

Ha en trevlig lördag!

2008-11-15 @ 15:39:06
URL: http://www,barkingkelly.se
Postat av: Anna o Winna

Vilken bra övning du kom på, nästa steg kanske kan bli damsugaren..

Låter skönt att han börjar bli pigg o vill leka.

Visst är det skönt att ha Arboga kliniken att åka till, en helt fantastisk personal.

Ha det!

2008-11-16 @ 19:01:25
URL: http://winna.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0