PRESENTER

I onsdags fyllde Egon 2 år och naturligtvis hade vi köpt lite presenter till honom. Några mjukisdjur att leka med och grisöron att äta och även om inte Lillen fyllde var vi ju tvugna att köpa något till honom också så det fick bli ett litet djur och öra till honom med. 

På kvällen fick jag ett meddelande på mobilen där det stog att Egon hade paket i postlådan från sin kompis, briarden Myra. När jag kom in med paketet blev han eld och lågor och rev snabbt sönder pappret och där var en mjukisgrej som piper och Egon blev helt tokig i den, han sprang runt i huset och bet i den så den pep. Han fick även en kong i snöre som han gillade att kampa med så den har vi vid träning. Tusen tack Myras matte Inger för presenterna till Egon, det var verkligen snällt och Egon är heltokig i leksaken.

Ett kort med pipisen.I torsdags morse var det dags för träning i stallet igen. Jag är ganska nöjd med vissa delar av träningen och mindre nöjd med andra men så är det ju oftast. Jag märkte att Egon blev väldigt störd om det kom någon annan hund för nära oss och då hade han svårt att hålla kontakten med mig och så hade han glömt vad ordet ligg betyder för han vägrade att lägga sig på kommandot ligg. Visst är de underliga de små liven, man blir aldrig riktigt klok på dom. Jag vet inte varför han inte ville lägga sig för det är ju torrt och fint i stallet så det var väl en fix idé han fick just då och när jag testade hemma så la han sig på en gång.

När vi hade tränat en timme sa Anna att det var dags för en paus och då bjöd hon på varm glögg och pepparkakor sen delade hon ut paket till varje hund som är med och tränar. Egon fick en elefant som han bara älskar, han ligger och snuttar på den och emellanåt leker han med den och kastar upp den i luften. Tack snälla Anna för glöggen och julklappen. Det blev verkligen uppskattat.

Egon med elefantenVilken lycka för Egon att få så mycket presenter. Nu har han jämt göra att välja vilken han ska leka med och om Lillen vill leka med någon av sakerna blir Egon genast avundsjuk och ska ta den ifrån honom.

Idag fyller husse år och det har varit en hel del folk här och grattat så nu är hundarna trötta och ligger och sover och det gör även mitt barnbarn Oscar som ska sova här inatt. I morgon ska vi baka pepparkakor och sedan ska vi gå på julmarknad här i Surahammar och jag hoppas han får se några tomtar då. Det är väl för mycket att hoppas på att det ska snöa. Visserligen snöade det mycket i torsdags men idag har det regnat hela tiden så nästan all snö har tyvärr försvunnit.

Kommentarer
Postat av: Buster och Barney

Grattis Egon!

2008-12-06 @ 21:31:51
Postat av: Anna o Winna

Kul att Egon gillade elefanten.

Vilken bra födelsedag han fick med många paket.

Hoppas ni hade det bra på julskyltningen.

Kram!

2008-12-08 @ 12:23:51
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Sanna & Kelly

Grattis till Egon i efterskott! Vad mycket presenter det har blivit, så skoj för honom. Såklart han vill ta de leksaker Lillen har, det är väl inte för inte som han heter Ego-n? Hi hi, alla hundar är verkligen så egotrippade och ska ha allt själva. Det den andra har är alltid bättre, även om man byter 15 ggr med varandra.

2008-12-08 @ 16:49:38
URL: http://www,barkingkelly.se
Postat av: Emma och Harry

Grattis i efterskott till Egon! Kul med paket, det ser ut som om födelsedagsbarnet är mycket nöjd med innehållet!

2008-12-09 @ 17:07:04
URL: http://herrharry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0