TRÄNING OCH TÄVLING

Det är så skönt att Egon har blivit sitt gamla jag igen. Jag blir så glad när han får sina pinscherfnatt och bara rusar fram och tillbaka och runt runt när vi är ute och går i skogen och jag riktigt ser hur han njuter och är lycklig.

Vi har tränat en hel del sista veckan för på söndag ska vi tävla för första gången sedan april. Jag är nervös redan nu så jag antar att kommer att vara okontaktbar på söndag morgon. Det är lydnadstävling i Västerås och vi ska tävla både på förmiddagen och eftermiddagen så det blir nog ganska jobbigt för hundarna. Igår var jag där och tränade Egon och då träffade vi en pinscher från Lilla Piröns som skulle gå kurs. Han var så söt med öron som stod rätt upp men vilken skillnad det var på Egon och honom kroppsligt. Egon är verkligen en biffig och stor pinscher även om han inte är särskilt tjock nu, men hans benstomme och muskler gör att han ser verkligen maffig ut. Den andra pinschern vars namn jag inte kommer ihåg var så söt och lugn jämfört med min vilde men det var roligt att se hur de började leka med tassarna på typiskt pinschersätt på en gång.

Nästa söndag är det KM i bruks i våran klubb och jag har anmält oss till appellspår men den tävlingen är inofficiell så den 3 oktober gör vi ett nytt försök med appellspår i en officiell tävling i Eskilstuna eller Skultuna.

Jag hoppas verkligen att vi får ett 1:a pris på söndag så vi kan sluta traggla lkl I och börja träna inför lkl II istället men framför allt hoppas jag att Egon får fortsätta vara så här pigg och att han får vara frisk.
Kommentarer
Postat av: Madde

Det klart ni grejar ett första pris! Jag håller tummarna för er imorgon!!!

2009-09-19 @ 16:05:46
Postat av: Mari

Skönt att han är sitt gamla jag igen. Hoppas det gick bra på tävlingen.

2009-09-20 @ 20:03:39
URL: http://azgo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0