Blandat

Igår när jag gick ut med Lillen träffade jag grannen som frågade om jag visste vad det blåa var samtidigt som han pekade uppåt. Det han pekade på var himlen som var alldeles blå och den har man ju inte sett på flera veckor så det kändes helt underbart med lite solsken. Men idag var allt som vanligt igen med regn och blåst.

Idag har jag varit på en föreläsning med Lars Fält som handlade om hundars rädslor och aggressioner. Han är en otroligt duktig och kunnig etolog och biolog. Jag har varit på  en av hans föreläsningar förut och tyckte att han var bra och jag blev inte besviken den här gången heller. Nu var föreläsningen som normalt brukar vara på två dagar visserligen bara på en dag men han fick med mycket intressanta saker. Det var instruktörer inom SBK i Västmanland som var inbjudna och vi fick en hel del nya tankar med oss hem som vi kan ha nytta av när vi håller våra kurser och även när det gäller träning och relation till våra egna hundar.

Jag tänkte byta namn på min blogg till "Anettes hundblogg" men känner att jag inte kan göra det än. Det får dröja lite till. Jag har aldrig saknat en hund så mycket som jag saknar Egon och det tror jag beror på att vi var så otroligt sammansvetsade. Vi gjorde så mycket tillsammans och var alltid bredvid varandra här hemma så därför tycker jag det är så tomt.
Lillen saknade Egon mycket de första dagarna men nu tror jag han tycker det är ganska okej att vara ensam hund för nu får han ALL uppmärksamhet och ingen Egon som kommer och tränger sig emellan.


Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Visst var det härligt att få se solen för en dag.

Nu ska det visst regna i en vecka igen.

Förstår att du saknar Egon men hoppas du kan minnas alla roliga o trevliga saker ni gjort tillsammans.

Kram!

2009-11-22 @ 21:24:15
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Sanna & Kelly

Klart att du saknar honom! Jag tror att sorgen blir större när man måste avsluta en hunds liv så långt i förtid, än om hunden fått leva ett långt liv och dör av ålder/sjukdom.

Jag hoppas att det värsta har hunnit gå över!

2009-11-23 @ 15:42:44
URL: http://www.barkingkelly.se
Postat av: Emma

Du kommer nog att sakna Egon under hela ditt liv, men så småningom byts känslan av sorg till minnet av alla roliga saker ni gjorde och du kommer att känna dig glad och fnissa för dig själv när du tänker på alla tokigheter Egon gjort.Tusne tack för dina snälla ord i min blogg, jag tycker faktiskt att vi är rätt duktiga ibland... ;)

2009-11-24 @ 09:53:35
URL: http://herrharry.se
Postat av: Towa och hundarna

Hej!

Har nu läst i din blogg om Egon. Tårarna kommer direkt.

Förstår att du saknar honom och som de andra skriver så kommer du göra det länge, men man lär sig leva med det tillslut.

Ibland måste man ju tyvärr ta dessa hemska beslut, men du vet att du gjorde det rätta.Förstår att det känns jätte jobbigt!Stor Kram!

Towa

2009-11-25 @ 19:14:09
URL: http://brindle.cybersite.se
Postat av: Jill & Kid

Hoppas allt är bra med er!!Sköt om er!

2009-11-26 @ 12:04:26
URL: http://hundarnaojill.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0