ÅTERBESÖK

Har varit på återbesök hos veterinären med Egon. Det var en annan veterinär den här gången men han var också jättebra och ögonen såg mycket bättre ut men för att de skulle bli riktigt bra ska Egon få ögondroppar i två månader men däremot ska vi sluta med cortisonet och det känns bra för det är inte roligt att hunden måste äta det i flera månader. Tyvärr måste vi avstå från att tävla under dessa månader eftersom han är "dopad" men det viktigaste är ju att han blir bra så vi kommer igen i höst med nya friska tag. Nu har vi ju två månader att träna på så i augusti är vi supertaggade och klarar allt galant.... eller vad tror ni ;)  Om det ändå vore så enkelt.

Egon har inte alls varit pigg den här veckan. Han springer inte som han brukar göra när vi går våra skogspromenader utan han bara lunkar lite framför mig och han ligger mest och sover hela dagarna men jag tror det beror på medicinerna och nu när vi har slutat med antibiotikan och ska minska på cortisonet för att helt sluta med det om 10 dagar så tror och hoppas jag att gamla Egon kommer tillbaka. Det är inte kul att se honom vara så slö och trött när man är van att han rusar och springer för fullt på promenaderna och normalt är han alltid med på att leka men nu vill han inte.

Egon som är en liten vilding annars är otroligt duktig hos veterinären, han står helt stilla på bordet när vet. lyser i hans ögon och kollar med olika apparater. Han är så lugn så en elev fick passa på att titta i hans ögon också för de sa att det är inte ofta de har en hund som är så stilla och lugn. Jag bara kände att jag måste skriva ner det eftersom det inte är ofta han är duktig och lugn så det gäller att ta emot allt beröm man får när det gäller Egon.Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Hoppas Egon blir piggare nu så vi kan träna tillsammans igen. Vad duktig han är hos veterinären, det brukar ju inte vara något poppis ställe.

Hörs o ses snart, kram!

2009-05-24 @ 17:01:32
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Sanna & Kelly

Bra att Egon skött sig så fint hos veterinären! Synd att han är trött och hängig, hoppas att det blir bättre snart.

2009-05-24 @ 21:30:52
URL: http://www.barkingkelly.se
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Stackars Egon, jobbigt att ha ont och må dåligt! Vilken kille som beter sig så bra fast han har ont, klart du ska ta åt dig allt beröm du kan få Anette!! Jag är säker att ni får höra bra saker om Egon ofta, han verkar ju vara en lydig och duktig kille, trots att han är lite smågalen ibland. Men det hör ju bara till, han är ju en pinscher! ;)Tur att ni slipper kortisonet, det är ingen trevligt medicin. Hoppas att Egon snart är lika hoppig och studsig som han brukar!

2009-05-25 @ 08:42:24
URL: http://herrharry.se
Postat av: Mari

Hoppas Egon har blivit piggare!!!

2009-05-27 @ 23:34:02
URL: http://azgo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0