Snö, snö och åter snö

Det är så mycket snö kvar i stugan och med den kylan som är nu tar det nog lång tid innan den försvinner och vårblommorna visar sig. Här går man och längtar efter våren med sol och värme men samtidigt är det ganska skönt med snön för då blir inte hundarna så skitiga när de är ute, det är bara att låta dom gå in utan att duscha dom först. Egon brukar i och för sig inte bli så smutsig men Lillen drar med sig en hel del grus in.

Bild från stugan tagen idag.Tog en riktig långprommis med hundarna idag och därefter tränade vi. Tränade rutan med Egon och det är något som jag borde ha börjat med för länge sedan men på något sätt skjutit fram hela tiden så det är verkligen dags nu. Jag får ta mig själv  i kragen och träna den mer regelbundet nu. Egon var superpigg på att träna och det var riktigt roligt.

Vi har köpt en braskamin till stugan och det är så mysigt och rogivande att sitta och titta in i elden när den flammar. Tidigare hade vi en gammal emaljerad vedspis där man inte såg elden så det är mycket bättre nu.
Egon och jag var med på hundpromenad i tisdags och det var bara Egon och en kastrerad hane till med plus fem stycken tikar varav en löpte. Det var så skönt att se att Egon inte brydde sig ett dugg om löptiken utan han var mer intresserad av att leka med två av de yngre tikarna och de hade så roligt tillsammans . Tänk vad skönt det kan vara att ha en kastrerad hane.

Den 5 april är det tävlingar på klubben och då ska jag vara tävlingsledare så jag kan inte tävla med Egon då. Jag planerar att tävla med honom i Hallsta den 25 april och då borde all snö vara borta. Funderar även på att anmäla honom till någon appellspår i vår men har inte riktigt bestämt mig än.

Kommentarer
Postat av: Emma och Harry

Åh, vad mysigt med en kamin! :DBort med snön, bort med snön, bort med snön! Jag vill träna utomhus på gräs tack!Spännande att tävlingssäsongen snart kör igång! :D

2009-03-27 @ 11:06:16
URL: http://herrharry.se
Postat av: Anna o Winna

Klart du ska anmäla till apell spår..

Träna på så ses vi snart.

Kram!

2009-03-27 @ 14:09:55
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Sanna & Kelly

Jag ska tävla den 5 april som du säkert vet och så är jag anmäld till en appellklass den 25 april. Det är nästan som att vi kör tillsammans! :-DSnart, snart så är det vår på riktigt och då kan man träna och tävla så mycket man vill!Röda hanar vackra ja. DU borde köpa en Kelly-valp ju! De är grymma på lydnad! ;-)

2009-03-27 @ 14:57:47
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0