GRUS

Inte trodda jag att jag skulle bli så glad över att få in en massa grus i hallen, men det känns helt underbart att snön är på väg att försvinna. Lillen drar med sig en hel det grus in men som tur är finns det ju dammsugare. Jag var nyss ute på en prommis med hundarna och det var så härligt med solsken och 7+ så jag njöt i fulla drag när jag gick.

Nu har jag anmält mig till några tävlingar. En lydnadstävling den 25 april och en appellspår den 2 maj så nu gäller det att få allt att fungera tills dess. Varje gång som jag har anmält mig till tävling så ångrar jag mig direkt efteråt men samtidigt måste jag ha ett mål att sträva mot för annars blir det lätt så att jag står kvar på samma ställe och stampar hela tiden. När det är tävling blir jag så nervös och det påverkar naturligtvis Egon, han måste tycka att jag blir jättekonstig som beter mig helt annorlunda än jag brukar göra när vi tränar och därför är träningstävlingar så nyttigt och jag hoppas att vi kan vara med på några sådana innan det är dags för de riktiga tävlingarna.

Egon har en bra attityd till träning just nu, han nästan tigger om att vi ska jobba när vi är på plan och ska träna. Om jag ställer mig och pratar med någon (man behöver ju ta en paus ibland....eller......) så sätter han sig och bara tittar stint på mig och riktigt kräver min uppmärksamhet han nästan sitter och psykar mig om jag inte reagerar så det är bara att lyda honom och sluta prata för att istället träna honom. Det är det här jag har strävat efter och det är bara att hoppas på att det håller i sig.

Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Visst är det härligt att våren börjar komma!

Kul att du har anmält till några tävlingar, det kommer säkert gå bra.

Vi syns i kväll på träningen.

Kram!

2009-04-01 @ 08:40:34
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Sanna & Kelly

Men gud så spännande med tävlingar! Jag ska heja på er!Vad jag blir glad för din skull att Egon tycker att det är så kul att träna, det är verkligen imponerande att du lyckas få en pinscher till ett sådant beteende. Grymt!

2009-04-01 @ 11:58:14
URL: http://www.barkingkelly.se
Postat av: Sanna & Kelly

Lycka till i helgen!!! :-D

2009-04-23 @ 09:40:58
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0