FANNY GOTT

ÄNTLIGEN börjar det bli lite varmare ute och snön håller så sakteliga på att försvinna. Var till stugan idag och såg faktiskt lite barmark här och där. Härligt!!!!

Var på en föreläsning med Fanny Gott igår om shaping och den var intressant. Jag tränar Egon med klicker och en del shaping men jag hjälper nog till alldeles för mycket. Jag tycker det är så svårt att vara tyst och inte visa vad det är jag vill att han ska göra men jag måste försöka bättra mig. Fanny hade med tre av sina hundar som hon visade olika trix man kan träna in med sin hund, och jag måste säga att det är stor skillnad när det gäller att erbjuda beteenden av en helt shejpad hund och en som fått en del hjälper som Egon.  Oj vad dom var duktiga! Jag kan verkligen rekommendera denna föreläsning om den skulle komma igen. När vi åkte hem snurrade det i huvudet av all infomation så det är tur att jag antecknade en del så jag kan sortera upp allt.

Jag är ju in och läser på olika pinscherbloggar  och när jag stog och kollade på hundleksaker igår fick jag se en person och en liten valp som jag kände igen trots att jag aldrig träffat dom förut och det var Emma med kelpievalpen Hilja. Det var kul att träffa henne även om vi inte hann prata särskilt mycket. Jag frågade henne hur Harry varit de första åren, om han varit vild eller inte, för jag inbillar mig att Egon har varit extrem vild men hon sa att även Harry hade varit vild så det kanske finns (har funnits) andra vildingar en Egon. Lilla söta Hilja var jätteduktig och jag skulle tro att det var väldigt många som klappade och hälsade på henne.

I morgon bitti är det dags för träning i Solberga stall igen och vi får vä hoppas att både Egon och jag är på träningshumör.

Kommentarer
Postat av: Sanna & Kelly

Men vaddå, vad är det för skillnad på klickerträning och shaping? Trodde shaping bara var ett ballare ord för klicker... ???Kul att du träffade Emma och Hilja, pinschervärldens stora bloggkändisar!

2009-03-19 @ 09:14:44
URL: http://www.barkingkelly.se
Postat av: Emma och Harry

Sanna, du får väl följa med på föreläsning nästa gång! ;)

Kul att träffas och kul att du kom fram! :D Hoppas att vi ses fler gånger, då ska jag ha med mig hoppjerkan Harry istället. Fniss!

2009-03-19 @ 22:15:45
URL: http://herrharry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0