Medicin

Nu har jag hämtat Egons medicin och det är Imurel®, GlaxoSmithKline som han ska äta tillsammans med cortison och ögondroppar. Man ska ju inte läsa om biverkningar innan de uppstår men jag var tvungen att göra det för att vara garderad och när veterinären sa att man bör ha handskar på sig om man ska dela på tabletterna kände jag att jag måste kolla vad det är för gift han får . Jag börjar undra vad det är Egon har när man ger en sådan här medicin och hur kommer stackarn att må när han ska ha den tillsammans med cortison. Det är bara att hoppas att han inte blir alltför påverkad utan kommer att må relativt bra. Jag kanske målar fan på väggen helt i onödan men som Emma skrev så man är ju en hönsmamma när det gäller djuren (och barnen också naturligtvis). Egon har haft två jätteduktiga veterinärer på Strömsholm som verkligen är experter på områden så jag tror inte det hjälper att söka någon annan för att få ett annat utlåtande även om jag också har tänkt den tanken.


Kommentarer
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Läste på FASS om medicinen, det var ju inte upplyftande direkt... Låter som om Egon kommer att få en jobbig tid framöver. Stackars killen.Det mest jobbiga är kanske att du inte kan förklara för honom att han ska äta medicin för att må bättre och att han inte kan förklara för dig hur han mår. Väldigt påfrestande för både hund och matte!Har veterinärerna sagt något till dig om vad de tror att Egon har för fel? Jag tror precis som du att dina veterinärer på Strömsholm är bra, visste inte att du gick där. Strömsholm ska ju vara det djursjukhus där de duktigaste och mest kompetenta jobbar.Får han någon smärtstillande medicin? Tror du att han har ont eller är det mest allmäntillståndet som påverkas?Jag lider med er och hoppas av hela mitt hjärta att Egon snart mår som vanligt igen!Massa kramar!

2009-06-13 @ 19:43:21
URL: http://herrharry.se
Postat av: Sanna & Kelly

Usch... jag hoppas verkligen att Egon kommer att klara sig bra från biverkningar och framförallt att medicinen funkar och gör lill-killen frisk!

2009-06-14 @ 11:36:21
URL: http://www.barkingkelly.se
Postat av: Mari

Tänker på er!!!

2009-06-14 @ 20:47:57
URL: http://azgo.blogg.se/
Postat av: Towa och hundarna

Oj, vad är det jag läser. är Egon sjuk? Gud va tråkigt!

Jag hoppas verkligen att han snart är pigg och frisk igen. Tänker på er!

Tack för ditt Grattis!

Towa och gänget!

2009-06-16 @ 15:38:05
URL: http://brindle.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0