PIGGARE

Nu är vi hemma igen efter att varit på SM i mete. Tyvärr gick det inte så bra för maken men jag tycker det är bra gjort bara att kvalificera sig dit. Egon behövde aldrig använda overallen, för myggen och knotten höll sig borta. Vi hade sådan tur att det blåste en del hela tiden så vi märkte aldrig av de små otygen och det är vi väldigt tacksamma för.
Egon skötte sig riktigt bra när vi gick bland alla människor och tittade på de som stog och metade, tänk vad han överaskar mig ibland.
Jag tycker han är riktigt pigg nu, han har till och med börjat leka både med Lillen och mig igen och det tar jag som ett gott tecken men eftersom han äter cortison är han jättehungrig och nu när han inte varit pigg har han inte rört sig som han brukar så nu börjar det märkas på hans midja. Han är på väg att bli tjock!!! Det är så lätt att man ger något extra när de sitter med sina bedjande ögon och tittar på oss efter vi har ätit, Det brukar alltid bli en liten smakbit till hundarna men nu måste det bli stopp på det. Måste bara försöka övertyga husse att han inte heller får ge något för han brukar säga att "det är ju en sådan liten bit jag ger" men många bäckar små.....

Idag var jag tävlingsledare på Boxerklubbens utställning och lydnadstävling i Hallstahammar. När jag höll på att förbereda inför tävlingen såg jag några hundar längre bort varav en var en pinscher och eftersom det är sällan man ser en pinscher var jag tvungen att gå fram för att prata med ägaren. Som vanligt när jag ser hundar och speciellt pinschrar eller shelties tittar jag bara på hundarna och sällan på den som håller i kopplet men det var ju Emma med Hilja och Harry som kom och gick. Jag har aldrig sett Harry i verkligheten och han var så söt och han verkar precis som Egon vara en pinscher med fart som verkligen gillar när det händer något.
 
Det var så kul att vara tävlingsledare och se alla duktiga hundar som tävlade lydnad. Jag blir så sugen att tävla själv men vi får vänta några månader till, och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man ju säga fast jag vet inte rikigt om jag håller med just nu för jag tycker vi har väntat jättelänge.

Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Härligt att Egon är pigg igen :)

Nu är det bara på o träna för fullt.

Kram!

2009-07-12 @ 17:53:50
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Kul att träffa dig en snabb sväng idag!! :D

2009-07-12 @ 21:57:01
URL: http://herrharry.se
Postat av: Sanna & Kelly

Roligt att du fick träffa Emma & Harpan! Inte varje dag man får sådant fin-besök. :-DJag förstår att du är sugen på att tävla igen, ni har definitivt fått vänta alldeles för länge...Skönt att Egon slapp använda overallen, då blev han lättad va..? ;-)

2009-07-13 @ 01:49:43
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0