NYTT ÅR

Igår gick vi en långpromenad med hundarna så de skulle få springa av sig ordentligt innan kvällen. Det var ett härligt väder med frost, solsken och kyla och nu var isen så tjock på sjön så till och med jag tordes gå på den. Hundarna sprang och sprang på isen, de njöt verkligen av att ha en stor yta att springa på utan några hinder i vägen och det var inte halt eftersom det var frost på isen.Vi gick vidare in i skogen och när vi hade gått ett tag fick Egon tag på något som han åt på. Vi försökte få tag i det och få honom att släppa det han hade i munnen men som en del av er vet är det inte så lätt och vi lyckades inte få tag i allt men vi tycket det såg ut som rävbajs eller något liknande som han glatt svalde. Han brukar i och för sig hitta en del som han tuggar i sig utan att magen reagerar men vi ville  inte att han skulle bli dålig på nyårsafton. Vi fortsatte gå och hundarna hade full fart hela tiden.

Här har de hoppat upp på en sten för att få godis.
Vi skulle fira nyår hos bekanta som bor 7 mil från oss så efter promenaden var det bara att åka hem och förbereda för avresa. Egon verkar lite orolig och går fram och tillbaka med svansen nere så vi ser att han inte mår riktigt bra och efter ett tag vill han ut på tomten. Där spyr han flera gånger, det bara sprutar ur munnen på honom och han ser verkligen ynklig ut. När han kommer in igen lägger han sig i soffan och bara darrar, stackarn, så vi funderar ett tag på att stanna hemma men beslutar oss för att se om han blir bättre innan vi åker. När han sovit ett tag är han lika pigg som förut och svansen är uppe så vi åker iväg, allt är bra och Egon är som vanligt när vi kommer dit. Skönt, då kan man slappna av.

När vi ätit går jag ut med hundarna och helt plötsligt sprutar det ut Egons bak....diarré... och naturligtvis går Lillen alldeles bakom honom så han får det på ryggen. Som ni ser på bilden bär Egon sin svans riktigt högt och strålen träffade Lillens rygg precis eftersom han är lägre än Egon, tur det inte träffade i ansiktet. När jag kom tillbaka var det bara att lyfta in Lillen i badkaret och duscha honom och hur trevligt är det när vi är borta för att fira nyår, men jag fick bort allt från honom och han luktade så gott av tvål efteråt.
Vi sätter oss ner för att prata och ha trevligt men då säger min man att det luktar fortfarande illa men jag protesterar och säger att han luktar tvål men då börjar vi alla titta oss omkring och jodå där på deras fina matta är det en STOR klutt diarré tillverkad av en viss Egon  som han måste ha gjort under tiden vi var i ett annat rum innan vi gick ut. RIDÅ. Jag ville sjunka genom jorden för jag skämdes så mycket.  Bort med mattan, fram med papper, trasor och såpa och där låg jag på golvet och skurade under tiden värdinnan stog lutad över badkaret och skurade mattan.  Som tur är känner vi varandra väldigt väl och de har haft flera hundar förut så de tog allt på rätt sätt och de vet att vad som helst kan hända när man har djur. Husse och jag diskuterade om vi skulle åka hem men värdparet ville att vi skulle stanna så det gjorde vi och Egon verkade må bättre och sov nästan hela tiden. Allt gick bra resten av kvällen så vi kunde fira in det nya året utan att skura något mer och vi hade en trevlig avslutning på året.

Vi tror att allt detta med spyor och diarré beror på det som Egon fick i sig under promenaden för nu är han som vanligt igen.

Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Stackars Lillen som råkade stå så fel...

Det är väl typiskt när man är borta och bara vill visa upp dom fina sidor som hundarna har.

Tur att man har vänner som förstår.

Ha ett riktigt bra nytt år nu.

Ses snart på träning.

Kram!

2009-01-01 @ 20:50:38
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Emma och Harry

Hahahahahahaha, det går inte att låta bli att garva högt och länge åt detta inlägg! Underbart skojigt, även om jag förstår att det var aningens jobbigt och pinsamt. ;)God fortsättning!

2009-01-02 @ 17:26:18
URL: http://herrharry.se
Postat av: Maj-Len

Ja fy vad pinsamt. Men, men vad gör det om hundra år :)Hoppas ni får ett bra år!

Kram

2009-01-06 @ 21:47:12
URL: http://home.swipnet.se/wilma_azzra/
Postat av: Sanna & Kelly

Hi hi, jag kan inte heller låta bli att fnissa åt eländet! Stackars lillen! Hi hi, nerbajsad av lillebrorsan...

God fortsättning iaf!

2009-01-07 @ 18:46:38
URL: http://www,barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0