BLANDAT

I söndags hade Surahammars Brukshundklubb årsmöte och nu har jag slutat som ansvarig för Hundägarutbildningssektorn. Jag har varit ansvarig ganska många år nu och kände att nu är det dags för någon annan att ta över. Om man stannar för länge är risken att man kör på i samma spår och att det inte blir någon utveckling och hon som tar över efter mig är en jätteduktig tjej med många idéer så jag tror det blir jättebra för klubben. För första gången sedan 1999 ska jag inte hålla i någon kurs i vår och det känns faktiskt skönt. Jag tycker det är jättekul och inspirerande att hålla kurser men jag kände att jag behövde ett uppehåll från kurseriet så att jag kan komma tillbaka i höst med ny energi.

I går var det dags för träning i Solberga stall igen och när jag kom dit sa de andra som är med och tränar att de hade bestämt att vi skulle träna tävlingsmässigt och att vi skulle läsa för varandra precis som på tävling med publik, aplåder och andra störningar. Oj vad nervös jag blev på en gång, jag bara kände hur jag ville åka hem igen och det är ju det som är meningen med tävlingsträning, att man ska bli nevös och att allt ska vara som på tävling. Egon skötte sig hyfsat men han släpper kontakten lite för lätt, och vid inkallningen låg det en kon och 3 apporter ca 2 meter snett bakom mig och naturligtvis sprang han dit för att kolla vad det var. Jag är ändå nöjd att vi fick en genomkörare inför tävlingen om en vecka och att han inte var aldeles odräglig.

Idag var vi vid stugan och gick igen och det är alldeles för mycket snö där. Här i samhället har vi ca 1 dm snö men där är det ca 1,5 dm så det är snöpulsning som gäller när man är ute och går och pust vad det är jobbigt.

Här är några bilder från idag.

Egon hade täcke på sig även när han sprang för han frös trots solsken.
Lillen hade det lite jobbigt med all snö


Kommentarer
Postat av: Mari

Kommer & tittar på er när ni ska tävla.

2009-02-13 @ 16:31:16
URL: http://azgo.blogg.se/
Postat av: Anna o Winna

Vilken bra träning i ridhuset, perfekt att det var bestämt till du kom, så du fick bli nervös o allt.

Nu kommer det gå kanon bra på tävlingen :)

Kram!

2009-02-13 @ 19:54:14
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Madde

Visst är det synd att man ska vara sådär nervös ... men ändå, bra träning!!! Lycka till!

2009-02-14 @ 19:54:42
Postat av: Emma och Harry

Spännande med tävling! Vi ska hejja på er förstås!!!

Jag längtar efter min kelpie, det ska bli så skoj! Men jag längtar också efter att se hur det ska gå med Harry, jag hoppas (och tror) att han kommer att tycka att det är roligt!

2009-02-15 @ 22:03:45
URL: http://herrharry.se
Postat av: Sanna & Kelly

Nyttigt med tävlingsträning. Stort LYCKA TILL på tävlingen!

2009-02-16 @ 17:01:38
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0