IDRE OCH ÅTERBESÖK

Vi hade några jättesköna dagar i Idre. Hundarna fick mycket motion som vanligt när vi är där för jag tycker det är så härligt att promenera i fjällen med dess härliga natur.
Vi bor på Idre fjäll och där går en flock med renar omkring och de är så vana med människor så de är inte alls rädda utan går där bland stugorna.
Egon är nyfiken på en ren.När vi minskade dosen på medicinen igen blev Egon så pigg och förra veckan blev han gamle Egon igen. Han springer, skuttar och hoppar när vi går där han kan vara lös, han är leksugen igen och framför allt så verkar han glad. Nu ser jag verkligen skillnaden och inser att han har inte mått bra varken fysiskt eller psykiskt under sommaren. Han tappade liksom livsgnistan när han åt så starka mediciner och låg bara och sov eller tittade på när Lillen och jag lekte. Visst har jag tyckt att han har varit pigg emellanåt men när jag ser hur han är nu så är det stor skillnad.

Vi var på återbesök i veckan och allt såg bra ut i ögonen. Han har kristaller, grumlingar och "celler" kvar men det är från tidigare inflammationer och de kommer alltid att finnas där. Nu ska han äta den här dosen någon vecka och sedan ska vi minska ytterligare en vecka för att sedan helt sluta och det känns verkligen skönt för det känns inte bra att stoppa i en så pass ung hund en massa cortison och annan stark medicin. Nu är det bara att hålla tummarna för att problemet aldrig kommer tillbaka.

Nu har jag varit in och kollat på datum för tävlingar för nu tänker jag anmäla mig till några för att kolla var vi ligger i träningen. Jag som skulle vara så flitig och träna mycket under de här månaderna han åt medicin, men det blev inte alls så. Man planerar så mycket men det blir sällan som man tänkt sig.

Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Härliga bilder från Idre!

Skönt att Egon börjar pigga på sig och bli sitt gamla jag.

Kram!

2009-08-22 @ 14:43:00
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Mari

Vi håller tummar & tassar för att Egon ska bli helt bra igen.

2009-08-22 @ 20:49:50
URL: http://azgo.blogg.se/
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Hurra hurra vad glad jag blir att läsa att Egon mår bättre och har fått minska ner medicinen!!:D :D

Nu ska jag hålla tummarna att ni hinner med någon tävling innan säsongen tar slut!

2009-08-22 @ 21:16:49
URL: http://herrharry.se
Postat av: Sanna & Kelly

Vad härligt att vara uppe i fjällen och vandra lite och ha renar inpå knuten. Jag förstår om Egon var nyfiken på dem!Jag ska verkligen hålla tummarna för att Egon ska få må bra nu! Lille stackaren!Kul att få komma igång med träning och tävling igen, hoppas ni får till det där sista 1:a priset i lk1 så ni kan släppa den och gå vidare med 2:an under vintern och nästa år.

Jag förstår att du inte tränat så mkt, det är svårare att motivera sig om man inte får tävla på obestämd tid plus att om Egon inte varit på topp.Men så härligt att han är pigg och glad nu! Måste kännas bra för matte-hjärtat.

2009-08-24 @ 11:38:16
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0