SOMMARBLOMMOR

I helgen var vi i stugan och under tiden min man klippte ner visset och krattade löv passade jag på att lägga varsit spår till Egon och Lillen. Egon var så ivrig när jag skulle sätta på honom selen så jag misstänkte att han skulle strunta i apporterna och bara spåra, och mycket riktigt, han hade så bråttom och spårade jättebra men hade inte tid att stanna vid apporterna förutom en. Det var länge sedan jag spårade med honom och det märktes verkligen för så ivrig som han var har han inte varit på länge och han hade ju blivit ganska säker på att markera pinnarna förut så återigen är det bevisat att träning är färskvara som måste underhållas hela tiden.
Lillen däremot var superduktig, han följde spåret precis och plockade upp alla apporter men tyvärr är han sååå noga när han spårar så det går ganska sakta.

När jag gick med hundarna under tiden spåren låg såg jag många blommor som hör till sommaren bl.a. midsommarblomster. Jag hade nog kunnat få ihop en sommarbukett om jag hade plockat blommorna. Visst är det konstigt att se dessa i oktober.

Vi brukar ju vara med på hundpromenader på tisdagarna men p.g.a. att jag har så otroligt ont i ryggen just nu kan jag inte vara med på dessa men Egon och Lillen får vara med ändå för en kompis är så snäll så hon tar med dom på dessa promenader. Igår var det dags igen och jag skulle hämta hundarna hos henne mot kvällen och jag kom dit samtidigt som de kom tillbaka från skogen. Igår var det 13 hundar med och Egon och Lillen hade skött sig bra, denna gång hade Lillen en ny tik som han gick bakom och nosade i baken. Han är helt otrolig på att gå bakom tikar och nosa och det konstiga är att tikarna inte bryr sig om honom så jag antar att han är såååå försiktig, som en riktig gentleman. När jag kom hem med hundarna såg jag att Lillen var alldeles svart på benen och under magen så det var bara att ställa honom i duschen och sen kände jag att Egon luktade något så förskräckligt illa så det var bara att shamponera in honom också. Han måste ha rullat sig i något för vattnet blev alldeles svart och lukten var fruktansvärd. Nåväl de blev rena och fina bägge två och la sig ner för att sova för det tar på krafterna att promenera och springa i skogen i 2,5 timme.

Här är ett par bilder på mina sötnosar.

Jag har inte tränat Egon särskilt mycket sedan tävlingen, dels tappade jag sugen och dels gör ryggen så jag inte kan träna ordentligt men idag åkte jag upp till klubben för att träna lite och det var faktiskt riktigt roligt.
Egon var verkligen på hugget och med mig hela tiden och det kändes bra. Jag har börjat träna rutan också bara för att ha något annat att träna än momenten i Lkl I och det verkar han tycka är jättekul men vi är bara i början på den träningen än.
Fick pm idag till tävlingen som vi har anmält oss till men jag får se om vi ställer upp eller inte, jag har inte bestämt mig ännu.


Kommentarer
Postat av: Anna

2008-10-23 @ 15:54:48
Postat av: Anna

Vilka fina bilder du tagit. Låter så härligt att ha en stuga att åka till. //Anna&Winna

2008-10-23 @ 15:56:58
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Sanna & Kelly

Jobbigt att ha ont i ryggen så där men schysst att du har någon som tar med hundarna så att de kommer hem alldeles trötta... och smutsiga, så ryggen den fick minsann jobba ändå!Håller med Anna, låter härligt med en stuga att åka till. Men det är såklart mycket jobb också men det är lätt att glömma när man inte har en egen.Upp och ner med träningen, det är så det är. Visst är det färskvara men det gäller ju också att vila mellan varven. Vi har haft ett par riktigt aktiva och skojiga dagar igår och idag och helgen blir ju också innehållsrik med agilitytävling och exteriörbeskrivning och övernattning hos Harry. Kelly kommer att vara totalt slut på måndag så då ska vi ta det soft ett par dagar.Det ska bli spännande att se om du tävlar något mer i år men jag förstår också om du väljer att vänta.

2008-10-23 @ 18:05:55
URL: http://www,barkingkelly.se
Postat av: Maj-Len

Fina bilder!

Hoppas det är bättre med ryggen.

Vi ska till Sura i morgon lördag, hoppas vi ses.Kram

2008-10-24 @ 22:00:59
URL: http://home.swipnet.se/wilma_azzra/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0