VILKEN DAG

Idag har det varit en sådan dag som man borde ha tillbringat i sängen och helt enkelt struntat i att gå upp för mycket av det jag har gjort idag har strulat.

Åkte till klubben vid 10- tiden för att träna lite och jag hade planerat lite hemma hur vi skulle träna men det var bara att glömma det och ändra på planerna för Egon var allt annat än medveten om sin matte och att han skulle hålla kontakt med henne. Han hade jämt göra med att titta på alla andra som tränade runt om och när jag kände irritationen komma krypande insåg jag att det inte var någon mening med att träna mer. Jag frågade till och med träningskompisarna om det var någon som ville köpa en hund på rea men det var ingen som nappade, Konstigt.........

På eftermiddagen skulle jag och min mamma hälsa på min dotter som ligger på lasarettet och jag gjorde i ordning en termos med kaffe och bullar som vi skulle fika tillsammans med henne. Vi hade bestämt att vi skulle äta en bit mat på någon restaurang innan vi åkte till lasarettet så jag bestämde mig för att ta ut pengar från en bankomat först. Jag hade tänkt ta ut 500 kr men råkar trycka på fel knapp och istället för 500 får jag 5000 kronor (tur att det fanns pengar på kontot)men ni kan tro att  jag höll hårt i väskan resten av eftermiddagen.

Väl framme vid restaurangen tog vi varsin bricka och beställde mat, sedan fyllde jag i lingondricka i mitt glas och mamma ville ha detsamma. När jag fyllt i hennes glas ser jag att det är dricka nästan ända upp till kanten och eftersom hon har parkinsons och darrar lite var det inte så bra men vem tror ni det är som spiller, jo jag naturligtvis, jag slår i brickan i något så min lingondricka bara väller ut på brickan. Tur att jag hade tagit många servetter. Nåväl, maten var i alla fall jättegod.

När vi kom till lasarettet och skulle fika tillsammans med min dotter ( som tack och lov var skapligt pigg) hade termosen läckt så det var kaffe överallt i korgen. Som tur var räckte kaffet ändå till oss alla och Jessica fick till och med påtår.

När jag kom gick jag först en prommis med hundarna men sedan har jag inte gjort någonting för det är ingen idé, allt bli bara galet ändå.

Kommentarer
Postat av: Madde

Anette, att vi inte tog emot erbjudandet om reapris på Egon beror naturligtvis enbart på att vi har fullt upp med våra egna busfrön ... :)

Kram

2008-11-03 @ 09:29:56
Postat av: Sanna & Kelly

Nä, stackars dig, vilken dag! Tur att den är slut nu i alla fall!Hi hi, jag skrattade högt när jag läste om alla pengar du plockade ut! :-D Du är rolig du!Hoppas att din dotter kryar på sig och att det inte är någon fara med henne.Nästa pass blir säkert bättre ska du se!2008-11-04 @ 10:16:03
URL: http://www,barkingkelly.se
Postat av: Maj-Len

Tur att inte alla dagar är så här.Och Egon fina gubben, inte vill du väl sälja honom :)Hoppas resten av din vecka blir Super Bra.Kram

2008-11-04 @ 22:03:17
URL: http://home.swipnet.se/wilma_azzra/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0