KASTRERAD

Nu är Egon kastrerad. Vi lämnade honom vid Arboga Djurklinik kl. 09.00 och fick hämta honom kl. 11.30 så det var en lite groggy och trött hund vi hämtade, men allt hade gått bra.

Här är en bild på honom när vi nyss hade kommit hem.Nu är han piggare och går runt och piper och tycker synd om sig själv. Jag trodde först att han hade ont men när jag tog av tratten slutade han pipa så det är den han inte gillar, men han vänjer sig nog snart vid den. Han ser så rolig ut när han går någonstans och fastnar med tratten för då blir han stel som en pinne och står helt still tills jag går dit och hjälper honom. Övning ger färdihet heter det ju och jag tror att om någon dag springer han runt helt obehindrat med tratten.

Lillen går runt Egon och funderar vad det är för konstig grej han har på sig och han vill även nosa och slicka honom i baken men det är naturligvis förbjudet. Egon är sydd med stygn som försvinner av sig självt så vi behöver inte åka tillbaka för att ta bort dem och det är bra.

Han ser för ynklig ut nu min lilla plutt och visst är det lite synd om honom för även om han får värktabletter så känner han nog av såret.


Kommentarer
Postat av: Anna o Winna

Åh lilla killen!

Nu är han inte så tuff men han är nog snart på G igen. Hoppas allt går bra så vi snart kan köra igång o träna.

Ge Egon en puss från Winna o mig.

2008-11-13 @ 19:48:01
URL: http://winna.cybersite.se
Postat av: Madeleine

Stackarn! Kan han inte röra sig som vanligt hemma?! :(--Madde

2008-11-14 @ 07:46:33
Postat av: Weilyn

Well, om jag hade vaknat upp utan testiklar med en plastskärm runt halsen,såskulle jag nog tycka rätt synd om mig själv,också.

2008-11-14 @ 14:29:43
URL: http://weilyn.blogg.se/
Postat av: Sanna & Kelly

Stackars liten... Som tur är brukar det ju gå snabbt för dem att må bra igen, det är ju ändå ett relativt litet ingrepp.Hi hi, har du läst Harrys blogg? Han blev ju kastrerad i onsdags och han piper ju också av tratten. Det är inte lätt ibland, hi hi...

Men jag förstår att de inte gillar tratten, stor och obekväm ser den ut.Hoppas Egon kryar på sig och att ni får en trevlig helg!

2008-11-14 @ 15:27:37
URL: http://www,barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0