HÄRLIGA FÖRSOMMAR

I torsdags när jag tittade ut genom köksfönstret såg jag två igelkottar som gick runt varandra och de höll på så i ca två timmar och när jag sen tittade ut så höll de på och parade sig. Jag smög försiktigt ut för att  fota dem för jag ville inte störa dom i deras kärleksakt men  ville samtidigt gärna ha ett kort av parningen. Stackar igelkottar, hur kul är det att bli fotad under parningen. Men ärligt talat så verkar de inte ens märka att jag var där som tur var.


image63

Vi har varit i stugan under helgen så det har blivit mycket skogspromenader med hundarna. Det är ju så fantastiskt vackert ute nu med den skira grönskan och alla blommor som börjar komma. Det var alldeles fullt av vitsippor i en del av skogen vi gick i.

image64

När vi hade gått en bit stannade Egon och nosade och även Lillen var nyfiken på något. Jag misstänkte att det antingen var en groda eller också en orm som var där i närheten och när jag tittade efter såg jag huggormen som låg hoprullad bara 2 dm från Egon och Lillen. Som tur var rörde de aldrig ormen för i så fall hade han huggit men under resten av promenaden höll jag verkligen utkik efter ormar.

Egon hoppar gärna upp på stenar under promenaderna.

image65

Idag har vi haft lägre klass spårtävling på klubben och det är alltid roligt med tävlingar, antingen man är med som funktionär eller tävlande.
Efteråt tränade jag Egon lite och han var verkligen på hugget idag och det kändes jättebra. Sen var det bara hem och vila en stund innan vi åkte iväg till ringträningen. Den gick också ganska bra, Egon sköter sig och hanteringen går bättre och bättre. Det svåraste är att veta hur han ska stå och hur jag får honom att stå snyggt.

Jag var också och tittade på en pinschervalp som kommer från Bee Bronx kennel. Det är medlem i klubben som har köpt honom så det är verkligen en pinschertät klubb detta och det tycker jag är kul.

Kommentarer
Postat av: Maj-Len

Hej Hopp!
Fina bilder. Lite otäckt med ormen.
Kul med ytterligare en pinscher i sura bk :)

Ha en bra vecka
Kram

2008-05-11 @ 21:54:32
URL: http://home.swipnet.se/wilma_azzra/
Postat av: Lena o Bella

Tack!
Ha det så bra ni också!

2008-05-13 @ 00:02:38
URL: http://www.laget.se/bella
Postat av: Maria

Hihi, vilken cool bild på igelkottarna. =)
Stor kramis
Maria

2008-05-14 @ 18:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0