INSTÄLLD TÄVLING

Precis som Sanna skrev så är det länge sedan jag skrev i bloggen och det beror helt enkelt på att det har inte hänt särskilt mycket den sista tiden.

Jag har tränat Egon ganska mycket för jag hade anmält honom till lydnadstävling i Idre-Särna brukshundklub. Vi ska nämligen åka dit på semester på lördag och då tyckte jag att det passade bra att ha tävlingsdebut där, men det blir ju aldrig som man tänkt sig för den är nämligen inställd på grund av för få anmälningar. Det är så typiskt när man ställt in sig på att nu ska det äntligen ske och så blir det inte så, det känns verkligen snopet. Nu får jag sikta in mig på tävlingar i augusti istället.

I år är det nog  rekord när det gäller fästingar. Vid sommarstugan kryllar det av de små otäckingarna. Jag får plocka massor som kryper på Lillen efter att vi gått i skogarna runt omkring  och efter en promenad plockade jag 26 st som kröp på honom. Han har haft scaliburhalsband på sig men ändå är det många som bitit sig fast så nu har jag testat med Frontline men det verkar inte heller fungera för nu är det fler som fastnar. Egon har inte haft så många som bitit sig fast och jag har inte haft något gift på honom eftersom det inte är så många. Jag brukar skämta och säga att de hinner inte sätta sig på honom för han springer med sådan fart jämt...... men den riktiga orsaken är nog att han har inte en sådan päls där de lätt får fäste. Jag avskyr dessa fästingar och jag är livrädd att hundarna ska få borelia och bli dålga.t äta


Kommentarer
Postat av: Sanna & Kelly

Halloj, äntligen! :D

Äsch, vad synd med inställd tävling, förstår precis hur det är när man ställer in sig på ngt och laddar upp! Ja ja, det går snabbt till augusti och då blir det jättespännande att höra hur det går och hur Egon sköter sig.

26 fästingar?! Helt sjukt! Jag kör Exspot på Kelly och det funkar jättebra men så har han ju också kort päls som snabb-Egon!

Ha det så bra!

2008-07-12 @ 17:23:57
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0