LUGNA DAGAR

Det har varit lugna och sköna dagar den sista tiden. Jag tänker framför allt på Egon när jag skriver det. Det är nämligen han som har varit lugn och sansad och det känns jätteskönt.

Vid träningen i ridhuset i söndags var det stor skillnad mot första gången. Nu kunde jag träna både linförighet, läggande under gång och platsliggning med bra resultat. Jag har ändrat lite hur jag gör innan jag börjar träna honom och det verkar som om han blir mer fokuserad på mig då, jag måste testa detta ett tag till innan jag vet om det har önskad effekt.

Egon har varit helt underbar på sista tiden, han lyssnar på vad jag säger, han håller bättre kontakt med mig även i vardagen, han fungerar jättebra när vi är och hälsar på någon. Förhoppningsvis har han lugnat ner sig något och att det inte bara är tillfälligt, men man vet ju aldrig. Alla hundar inom samma ras är ju olika individer och av de pinschrar som jag har träffat är Egon den klart vildaste. Missförstå mig inte nu, jag tycker jättemycket om Egon och skulle aldrig vilja ha någon annan än honom utan jag bara konstaterar fakta. Han är jättemysig och härlig men visst är det skönt att han har lugnat ner sig något.

Här ligger han och vilar efter en promenad ( vi går och Egon springer) på 3 km vid stugan och efter det tränade jag honom en stund. Tydligen tog det på krafterna.

image50


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0