HELT OKONCENTRERAD

Just nu är det svårt att få Egon att koncentrera sig vid träning. Var i ridhuset i söndags och visserligen hade jag bestämt mig för att han skulle få kolla in läget och att jag inte skulle träna annat än kontakt men att han skulle kolla så mycket på alla andra och ingenting på mig, det hade jag inte räknat med. Han bara tittade på allt och alla omkring och nästan inget på mig.
Det var likadant idag när kompisen och jag tränade. Han var totalt ointresserad och ville inte göra särskilt mycket.
Han är väl inne i en period då allt annat är spännande men jag blir så frustrerad när jag håller på och tränar och han bara sitter och tittar precis som om han aldrig hört ordet fot eller ligg förut.

Igår lade vi varsit långt spår till Egon och Lillen igen och då är Egon verkligen alert. Han hittade alla pinnar utom en  och Lillen hittade alla pinnarna så jag är helnöjd över deras prestation när det gäller spår.

Alla hundar har ju perioder när det gäller träningen, ibland går det bra och ibland dåligt, så jag antar att det snart vänder för Egon och att han blir samarbetsvillig snart igen.


Kommentarer
Postat av: Fia & Aquiro

Tack! Vi har nog precis kommit ur vår träningsformsvacka, vila var medicinen;) Men av det jag såg av er så hade ju Egon kontakt med dig & gick fint fot :)
Men han är ju i en lite jobbig ålder, Aquiro är inte färdig med den, verkligen inte i vardagen, där har han noll koll på mig ibland, tur att han funkar på träning annars hade han varit billig;)

Vi ses på söndag!

Kram

2008-01-16 @ 22:03:17
URL: http://aquiro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0