TRÄNING

Egon är bättre i ögonen nu, han verkar inte ha lika ont som förut för han kisar inte lika mycket och det är bra. Vi ska på återbesök om en vecka för att se om det blivit bättre. Stackarn som har haft så ont utan att visa det mer än att kisa.

SM i bruks och IPO kommer att gå här i Västmanland nästa helg och här i Surahammar kommer vi att ha 10 av sammanlagt 30 spår. Jag är spårläggare till ett spår och jag och min reservspårläggare har snitslat upp ett spår som är 1,5 km långt och ag har gått det flera gånger så jag verkligen vet var det går ifall någon skulle få för sig att plocka ner snitslarna före tävlingsdagen. Tänk så hemskt det skulle vara om man står där på tävlingsdagen och inte vet var spåret är när jag ska gå det och lägga ut apporterna och ta ner snitslarna ca 2 timmar innan den tävlande släpps på spåret. Jag gick det igår och naturligtvis var Lillen och Egon med för det är en fin skog att gå i. Det ska bli intressant att följa SM i bruks på nära håll och se alla duktiga ekipage. Spåren är på lördagen och lydnaden är i Västerås på söndagen och jag ska även vara där och hjälpa till.

Just nu ligger Egon och jag i hårdträning för jag ska tävla med honom i lyd I på lördag i Hallsta. Jag anmälde honom i ett svagt ögonblick efter en träning som hade gått jättebra men nu ångrar jag mig för jag tror inte han är riktigt färdig för att tävla ännu, men det är klart, man måste börja nångång. Jag tänker träna lite lätt  i kväll också men på fredag får han vila så kanske han är lite mer taggad på lördag. Här har det regnat varje dag och om det gör det på lördag är det ingen mening med att ens försöka med platsliggning för Egon klarar aldrig av att ligga 2 minuter utan att r

Kommentarer
Postat av: Mari

Lycka till på lö! Håller tummarna!

2008-08-14 @ 16:18:30
Postat av: Sanna & Kelly

Oh så spännande! Ibland kan det vara bra att tävla så att man vet hur man ligger till med träningen och vad man behöver träna vidare på. Så ta det inte så allvarligt utan gå ut på planen och gör erat bästa och försök ha kul! Lycka till!!!

Glöm inte att uppdatera redan imorgon med hur det gått.

2008-08-15 @ 09:51:03
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0