Utmanad

Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista med deras namn. Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

6 underliga/konstiga fakta om Egon

1  Han älskar vatten- eller lerfyllda diken. När han går lös och hittar ett dike så springer han dit så fort han kan och badar. Om det endast är lite vatten/lera på botten av diket så rullar han sig i det. Sen hoppar han ur diket och är överlycklig.

2  Han tycker om att snutta på filtar. Han har en egen filt som han får snutta på för det går hål på filtarna.

3  Han gäspar HÖGT. Det hörs verkligen när han gäspar, han kan inte gäspa tyst som andra hundar gör. Jag vaknar nästan varje morgon av att jag hör hur han börjar vakna till och gäspar högt.

4  Han älskar att ligga under en filt i soffan och sova. När vi varit ute på promenad lägger han sig i soffan vid en kudde och om man då lägger en filt över honom suckar han nöjt och somnar.

5  Han är en utbrytarkung. Vi hade en hopfällbar bur i bilen som han satt i men han lärde sig på något sätt att få ner gaveln mot ryggstödet, Gaveln föll inåt i buren men trots det lyckades han åla sig ur buren. Han måste ha gjort sig väldigt liten och vig. När han hade lyckats med det en gång så visst han precis hur han skulle göra så nu har vi skaffat en stabil bur som han inte kommer ur.

6  Han har sönder alla sina leksaker. Vi köper nya men han biter sönder alla efter ett tag. Han älskar att leka men tydligen vill han variera utbudet efter ett tag.

Jag utmanar

Gibson
Chili

Kommentarer
Postat av: Tobbe och Josse - med Gibson

Haha.. :D 3,4,5 och 6 gör Gibbe oxå! :D .. Men jag antar utmaningen.. :D

2007-11-01 @ 10:25:51
URL: http://pinscherngibson.blogg.se
Postat av: Simba

Hej Egon!
Här kommer en hälsning från din bror (E)-Simba!
Jag bor i Solna, var finns du?
Ha det bra!

/Simba

2007-11-01 @ 22:02:52
Postat av: Daffy

Tack för tipset om klickerklok.se, gick kurs för Fanny o Thomas för ett tag sedan och kör mycket efter deras inlärningsteori, är väl lite otålig bara vad det gäller apporteringen, vill ju se lite mer resultat. Men det kommer nog, skam den som ger sig.. ;)
Kul att läsa om Egons egenheter, alla utom punkt 3 stämmer faktiskt in på Calle ochså!!! :D

2007-11-03 @ 12:28:47
URL: http://www.teamvlajkis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0