SMASKENS

Egon har en ny favorit

image40

Vi har varit barnvakt till vårt barnbarn Oscar som är 2 år i helgen och det är ju bara sååå mysigt. Egon är jätteförtjust i Oscar och särskilt när han äter. Det mesta hamnar i munnen men han har kommit på att Egon ligger där under bordet så han sticker till Egon en del gobitar då och då och Egon tar tacksamt emot allt som bjuds. Normalt när vi äter ligger hundarna i hallen men när Oscar kommer är det under bordet som gäller. Det är så skönt att se hur försiktigt Egon tar något från Oscars hand för han kan ta ganska hårt från min hand när jag ger honom något. Han vill gärna pussa Oscar i ansiktet också men det gillar inte Oscar så han säger ifrån.
Nu har Oscar åkt hem och båda hundarna ligger helt utslagna och sover. De är i närheten av Oscar hela tiden och vill gärna leka med honom så det är inte konstigt om de blir trötta.

Det har inte blivit så mycket träning den här veckan, jag har bara lagt ett spår och tränat lydnad en gång. Jag måste skärpa mig och träna lite oftare men det tar emot lite nu när det är mörkt och kallt.

Kommentarer
Postat av: Maj-Len

Ja vad gör de inte för lite mat :)

Nu är det svårt att hinna med träning eftersom dagarna känns kortare.

Ha en bra vecka

2007-11-26 @ 19:29:05
URL: http://azzra.blogg.se
Postat av: Madde

Hej!

Kul att du har samma hundkombination =). Det är verkligen två raser som inte har mkt gemensamt, men det gör det hela väldigt charmigt också!
Hälsn. Madde med Pinschern Fhebie och Sheltien Kurri!

2007-12-02 @ 16:33:09
URL: http://www.nogg.se/kurrfhe
Postat av: Myra

EGON !!
Med en enkel levergodis, vi har den äran, vi har den äran att grattulera.........
Grattis Egon på 1 års dagen, en stor bamsekram
till Dej från Myra och hennes matte.

2007-12-03 @ 12:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0